OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2012. május 3., csütörtök 17:38

Az MTI Nonprofit Zrt. reagálása az Élőlánc Magyarországért közleményére és Karácsony Gergely frakcióvezető-helyettes állítására
    Budapest, 2012. május 3., csütörtök (OS) - Nem felel meg a valóságnak az Élőlánc Magyarországért elnöksége által csütörtökön jegyzett, az Országos Sajtószolgálat (OS) kiadásában megjelent közlemény azon állítása, hogy az MTI szerdán olyan blogot idézett egyik anyagában, amely az MTI anyagának kiadásakor nem is létezett. Ugyanezt a valótlan állítást nem sokkal később egy sajtótájékoztatón megismételte Karácsony Gergely, az LMP frakcióvezető-helyettese is.

    A napraforgoblog - http://napraforgoblog.blog.hu/ - Kinek a zsoldosa Ángyán József? cím alatt megjelenő blogbejegyzését egy szerdán, 14 óra 10 perckor kiadott anyagban szemlézte az MTI. A blogon ma is elérhető bejegyzés alatt olvasható dátumjelzés szerint az írás szerdán 10 óra 36 perckor került ki a blogra, vagyis már több órája olvasható volt azt megelőzően, hogy az MTI kiadásában hír jelent volna meg róla.
    Az írásban személyében érintett Ángyán József véleményére az MTI kíváncsi volt. Ángyán József reagált is az MTI megkeresése után a szemlézett blogbejegyzésre, de szerda este megtiltotta a nyilatkozatának közreadását.

    Kiadó: MTI Nonprofit Zrt.
    
-------------------------------------------------------------------
    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.