OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2012. május 21., hétfő 13:44

Társadalmi profit, üzleti haszon - újra indul a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázata
    Budapest, 2012. május 21., hétfő (OS) - Ismét pályázhatnak a hazai vállalatok a Magyar Adományozói Fórum által meghirdetett MAF Társadalmi Befektetések Díjra, amely a legkiemelkedőbb hazai támogatási programokat értékeli az innováció, a partnerség és a hatás szempontjai alapján.

    Májustól jelentkezhetnek a hazai cégek a Magyar Adományozói Fórum által 2006-ban alapított MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatára, amelynek minőségi alapokra fektetett, az innovációt, a partnerséget és a hatást vizsgáló szempontrendszere a hazai nagyvállalatokat képviselő IMPAKT csoport segítségével került kialakításra. Az IMPAKT csoport 2012-ben már 16 hazai nagyvállalat (CIB Bank Zrt., Coca-Cola HBC Magyarország Kft., Ericsson Magyarország Kft.,  ERSTE Bank Hungary Zrt, Holcim Hungária Zrt., KPMG Tanácsadó Kft., K&H Csoport, Magyar Telekom, MOL Nyrt., OTP Bank Nyrt., Provident Pénzügyi Zrt., Raiffeisen Bank Zrt., Richter Gedeon Nyrt, sanofi Zrt., Tesco-Global Áruházak Zrt., Vodafone Magyarország) támogatásokkal foglalkozó szakembereit tömöríti.

A pályázat meghirdetésének és a díj átadásának legfontosabb célja, hogy a példaértékű programok elismerésével, bemutatásával arra ösztönözzük a hazai vállalati szektor képviselőit, hogy támogatásaikat stratégiai alapokra helyezve, proaktívan közelítsék meg. - mondta el Dr. Molnár Klára, a MAF igazgatója.  Ugyanis a társadalmi befektetések professzionális módszereinek és gyakorlatának széles körű elterjedésével nemcsak a szektorok közötti eredményesebb összefogás valósulhat meg, de megsokszorozódhat a támogatások értéke is, profitot teremtve a társadalom és a vállalkozások számára egyaránt.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj az egyetlen a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között, amely a CSR tevékenységeken belül kifejezetten a vállalatok önálló támogatói programjait értékeli, így a már évek óta aktív és nagy tapasztalatokkal rendelkező cégek mellett a társadalmi befektetések terén még frissnek számító kezdeményezéseket indító nagyvállalatok és KKV-k is sikerrel mérettethetik meg magukat.

A MAF pályázatára térítésmentesen jelentkezhet minden vállalat 2012. július 3-ig.

A MAF Társadalmi Befektetések díj 2012 októberében az alábbi kategóriákban kerül kiosztásra:
MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória
MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória
MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória
MAF Az Év Legkiemelkedőbb Támogatói Programja Kategória

A bíráló bizottság tagjai:
Erős Antónia - az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója
Füzesy Tamás – az Erőforrás Alapítvány/ United Way Magyarország ügyvezetője
Hargitai Lilla – a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója
Nagy Bálint – az IBS marketing tanszék vezetője
Svékus Márton – a Common Purpose igazgatója

A részletes pályázati kiírás és űrlap a MAF weboldalán érhetők el: http://www.donorsforum.hu/hu/szolgaltatasok/maf-tarsadalmi-befektetes ek-dij/2012

    Kiadó: Magyar Adományozói Fórum

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.