2024. április 20. szombat

2012. május 29., kedd 18:16

Lovagok a gyerekekért
    Budapest, 2012. május 29., kedd (OS) -

Gyermeknapkor kezdődött és kedden fejeződött be az a jótékonysági akció, amelynek keretében több,  mint 200 gyermeknek, közöttük   mintegy 50 hátrányos helyzetű, árva és autista fiatalnak adott ajándékot  a Máltai Lovagrend (KMFAP), a Jeruzsálemi Szent Lázár Kórházi Lovagrend és az Ordo Hungariae Rend. A gyerekeket a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőbe hívták meg játékos vetélkedőkre, zenei programokra és egyéb szórakozásra, ahol a halmozottan hátrányos gyerekek anyagi támogatásban részesültek. Aki nem tudott elmenni Ráckevére, annak ma adták át a támogatást. Összesen több, mint másfél millió forint értékben segítették a lovagrendek a rászoruló kicsinyeket.
    Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)