OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2012. május 29., kedd 18:16

Lovagok a gyerekekért
    Budapest, 2012. május 29., kedd (OS) -

    Gyermeknapkor kezdődött és kedden fejeződött be az a jótékonysági akció, amelynek keretében több,  mint 200 gyermeknek, közöttük   mintegy 50 hátrányos helyzetű, árva és autista fiatalnak adott ajándékot  a Máltai Lovagrend (KMFAP), a Jeruzsálemi Szent Lázár Kórházi Lovagrend és az Ordo Hungariae Rend. A gyerekeket a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőbe hívták meg játékos vetélkedőkre, zenei programokra és egyéb szórakozásra, ahol a halmozottan hátrányos gyerekek anyagi támogatásban részesültek. Aki nem tudott elmenni Ráckevére, annak ma adták át a támogatást. Összesen több, mint másfél millió forint értékben segítették a lovagrendek a rászoruló kicsinyeket.
    Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.