OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2012. június 1., péntek 19:49

13. Harley-Davidson Open Road Fest - A Motorosok Éve 2012. program keretén belül
    Budapest, 2012. június 1., péntek (OS) - Az Európai Bizottság elfogadta a 2011-2020. évekre vonatkozó közlekedésbiztonsági programot, melynek értelmében az EU a közúti balesetek halálos áldozatainak számát a felére kívánja csökkenteni 2020-ig. Mindezen tény, valamint a motoros közlekedési balesetek számának folyamatos emelkedése kapcsán a 2012-es évet a  Motorosok Évének   nyilvánították.

    A jeles évhez a 13. Harley-Davidson Open Road Fest is csatlakozott. Rendezvényünk Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb motoros fesztiválja idén 2012. június 6-10. között kerül megrendezésre immár hagyományosan az alsóörsi Európa Kempingben. A rendezvény sikerét bizonyítja, hogy a résztvevők jelentős tábora a világ számos pontjáról érkezik, hogy társaikkal együtt ünnepeljék a motoros életérzést és a balatoni nyári szezon kezdetét.
    A fesztivál öt napját a csodálatos motorok mellett az igényes zenei program is jelentősen meghatározza. Több, mint 35 világhírű külföldi és nagy rajongótáborral rendelkező magyar zenekar gondoskodik a fesztiválozók szórakoztatásáról. Hazánkban köszönthetjük a hetvenes évek ikonjait, az angol Sweet, valamint a skót Nazareth zenekarokat, de a gazdag zenei palettát olyan hazai rock bandák képviselik, mint az Edda Művek, a Magna Cum Laude, Ganxta Zolee és a Kartel, Tankcsapda és Deák Bill Gyula.
    A zárónap, vasárnap a családoké, így a Megasztár 6 kiváló énekese szórakoztatja úgy az ifjakat, mint a felnőtteket, valamint az SOS Gyermekfalu lakóit. Immár harmadik éve együttműködve a Pannon Várszínházzal, ezen a napon a Dzsungel könyve című musical-lel járulnak hozzá a széles program-repertoárhoz.
    A motoros ünnep csúcspontja a szombati parádé, melynek keretében a Balaton-felvidék legszebb útvonalán halad végig több ezer fesztiválozó motoros. A rendezvényen természetesen a zenei programok mellett nem maradhatnak el a látványos kaszkadőrbemutatók, a jó hangulathoz elengedhetetlen játékos vetélkedők és a nagy népszerűségnek örvendő balatoni motoros túrák sem, melyek kétség kívül hozzájárulnak országimázsunk növeléséhez.
    A 13. Harley-Davidson Open Road Fest kiemelt jelentőséggel kezeli a balesetmentes közlekedés fontosságát, a közlekedésbiztonság előtérbe helyezését. Ennek kapcsán sokéves együttműködést tudhat magáénak a rendezvény az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatósággal. Ezen szervezetek helyszíni programjaikkal, vezetéstechnikai bemutatóikkal, szaktanácsadással kívánnak hozzájárulni ahhoz, hogy a motorozás szépségei mellett felhívják a figyelmet annak veszélyeire is.
    További információk: www.openroadfest.hu vagy www.hogrally.hu

    Kiadó:Harley-Davidson Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.