OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2012. június 25., hétfő 17:19

TermékMix Kupa győzelem: Laurel és Principessa harmónia
    Budapest, 2012. június 25., hétfő (OS) - A hétvégén 5. alkalommal rendezték meg Balatonkenesén a TermékMix Kupát, melynek nem kisebb személyiségek voltak a főszereplői, mint Litkey Farkas – ezúttal főszervezőként -, a magyar piacon is jól ismert FMCG vállalatok vezetői és munkatársai, s nem utolsó sorban a Principessa versenyvitorlázói.

    Június 23-án, pénteken került megrendezésre az idei TermékMix kupa Balatonkenesén.  A Laurel Cégcsoport hajója – melynek fedélzetén a Principessa versenyzői is helyet kaptak - elsöprő sikert aratott. Elnyerte a pálya, a túra és az összetett verseny első helyezését is a Nagy R. Attila kormányozta egység.
A rendezvény ez évi védnökei a Tesco és a CBA, kiemelt támogatója a Ford volt. A hajózó egységek között rajtuk kívül megjelentek még a Miso, Chio, a Dm, az SAP, a Host Logic és a Laurel cégcsoport vezetői és munkatársai. A hajókon természetesen helyet kaptak tapasztalt balatoni vitorlázók is, akik a versenyszabályok betartására és a biztonságos sportolásra egyaránt figyeltek, s nem utolsó sorban segítették a csapatokat a sikeres szereplésben is.  
A Laurel csapata első alkalommal vett részt a regattán (a Bessenyei István, Bessenyei Attila, Baumgartner József, Szegedi Judit és Nemsitz Emil egységgel), ahol nem várt sikert arattak és hódították el minden kategóriában a bajnoki címet.
Szakmai partnerként a másfél hét múlva megrendezésre kerülő, 44. Kékszalag versenyre készülő Principessa Sailing Team (Nagy R. Attila kormányos, Bárdos Mihály "Misó" és Sárközy András "Maugli") versenyvitorlázói segítették a csapat munkáját,
A elsőségért vívott éles küzdelmet végül a Ford-csapat vitorlázatának sérülése pecsételte meg: a Laurel és a Principessa legényei maguk mögé utasították a rivális csapatokat.  
Eredmények: www.termékmixkupa.hu
Info: http://www.facebook.com/PrincipessaSailingTeam

    Kiadó: Principessa Yacht Club

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.