OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2012. július 4., szerda 16:13

Színháznyitás jelnyelvi tolmácsolással
    Budapest, 2012. július 4., szerda (OS) - Egy új színház születik Budapesten, ehhez kapcsolódva július 14-én Színháznyitó Fesztivált és Családi Napot tartanak. Koncertek, musical-operett műsor, sportbemutatók, nyereményjátékok, gyermek és kézműves programok várják az érdeklődőket az ingyenes rendezvényen, melyen Fenyő Miklós és Bergendy István is fellép. Az apropó, hogy a Pólus Mozi 2 terme professzionális színházzá alakul át, mely ősztől gyermek és felnőtt előadásokkal várja a közönséget.  A fesztivál különlegessége, hogy a műsorok jelnyelvi tolmácsolás mellett zajlanak. Az infokommunikációs akadálymentesítés a Hallássérültek Kultúrájáért Alapítványnak köszönhetően jön létre.

    Bővebb információkért és a programok részletes megtekintésért keresse fel az alábbi címet.www.polusfilmszinhaz.hu/ismerteto
    Kiadó: Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.