OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 24. szombat
Ismertető


2012. július 25., szerda 13:24

"Közmédia kiválósága" díjat alapított az MTVA
    Budapest, 2012. július 25., szerda (OS) - A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megalkotta a közmédia egészére kiterjedő új elismerési rendszerét. Ennek eredményeképpen a közszolgálati média valamennyi munkatársa számíthat arra, hogy szaktudását, elkötelezettségét, hitvallását és sikereit nemcsak a nézők, de szakmai környezete, sőt maga az intézmény is jutalmazza.

    
Az MTVA áthidalta a felmerült a jogi akadályokat és megtalálta a megoldást a MTV Zrt. örökös tagságának problémájára is. A díjazottak az elismeréssel járó havi járandóságukat - címük megtartása mellett - a továbbiakban is megkapják, beleértve az elmaradt kifizetések pótlását is.

Az örökös tagság intézménye ebben a formában ugyanakkor hosszabb távon nem marad fenn. Az MTVA vezetősége döntött arról, hogy létrehozza az integrációt követő időszak egységes elismerési rendszerét. Ennek szellemében megalapította a  Közmédia Kiválósága” díjat. A díj odaítéléséről az MTVA vezérigazgatója, valamint a négy közszolgálati médium vezérigazgatói együttesen döntenek. A korábbi örökös tagok sora új jelöltekkel már nem bővül. Azok az örökös tagok, akik a  Közmédia Kiválósága” díj jelöltjei közé is felkerülnek, szabadon dönthetnek arról, hogy átlépnek-e az új elismerési rendszerbe, régi címük megtartása mellett.

MTVA Kommunikációs Igazgatóság

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.