OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2012. július 26., csütörtök 17:20

A Klubrádió közleménye
    Budapest, 2012. július 26., csütörtök (OS) -

    
    Újabb támadás a Klubrádió ellen

    Tegnap hozott döntésével a Médiatanács tizenegy vidéki frekvenciapályázatból próbálja kizárni az összes jelentkezőt az aláírások részleges hiányára hivatkozva. A határozatok kézbesítése még nem történt meg, de, ha hihetünk a Médiatanács közleményének, a Klubrádió által jelenleg is használt tatabányai és esztergomi frekvenciára vonatkozó pályázatból magának a Klubrádiónak, a veszprémi, pápai, ajkai, balatonfüredi és a keszthelyi frekvenciára vonatkozó pályázatokból pedig a Klubrádió hálózatos partnerének, a Rádió Jam Zrt-nek a kizárásáról döntöttek. A Médiatanács hét vidéki frekvencia használatának lehetőségétől próbálja tehát megfosztani a Klubrádiót, mondvacsinált indokok alapján. A Klubrádió, valamint hálózatos partnerének pályázatai minden esetben folyamatos sorszámozással és cégszerű aláírással lettek ellátva. A határozatok kézbesítését követően a jogellenes médiatanácsi döntések ellen a Klubrádió, a korábbiakhoz hasonlóan, bírósági felülvizsgálatot fog kezdeményezni. A Klubrádió emellett visszautasítja a nem létező "Klub-szabályra" való hivatkozást, melyet a Médiatanács - minden ténybeli és jogi alap nélkül - ürügyként használ a Klubrádió vidéki hálózatának felszámolási kísérletéhez,.


-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.