OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2012. július 26., csütörtök 20:18

A Médiatanács közleménye
    Budapest, 2012. július 26., csütörtök (OS) -

    
    A Médiatanács bízik abban, hogy a Klubrádiót működtető üzleti vállalkozás tulajdonosai a jövőben elállnak a maihoz hasonló nyilatkozatok közzétételétől, belátva azt, hogy a szabad médiapiac nem zártkörű klubként működik, és nem is feudális előjogok alapján.
    Kiváltképp érthetetlen a feltehetőleg politikai nyomásgyakorlást célzó egyre agresszívabb nyilatkozatok sora azok után, hogy a Médiatanács éppen tegnapi döntésével - immár tizedik alkalommal - hosszabbította meg a Klubrádió sugárzási jogosultságát ideiglenesen.
    Különösen sajnálatos a Klubrádiót működtető gazdasági társaság vezetőségének megnyilvánulása azért is, mert az említett érdekérvényesítő csoport magánérdekeinek előmozdítása kedvéért egyes nyilatkozataiban nemzetközi szintéren hazánk jó hírnevének rontásától sem riad vissza.
    Őszintén bízunk abban, hogy a törvényesség és a jogállamiság útjának követése egyre kevesebbek számára, így a Klubrádió tulajdonosai számára sem okoz diszkomfort érzetet a jövőben.


    Médiatanács Szóvivői iroda


-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.