OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2012. november 10., szombat 12:07

A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom közleménye
    Budapest, 2012. november 10., szombat (OS) - A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom szeretné megköszönni selmeci gabriella és kocsis máté reklámkampányát, melyet az ,,Elég Volt" c. újságunk népszerűsítéséért megtettek.

    A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom szeretné megköszönni selmeci gabriella és kocsis máté reklámkampányát, melyet az ,,Elég Volt" c. újságunk népszerűsítéséért megtettek. Központunk azóta több hívást kapott (például Sopronból,Tatabányáról, Dörgicséről...) , olyan állampolgároktól, akik a szóvivő asszonytól értesültek kiadványunkról.  A törvényességi vizsgálattól nem félünk, hiszen az újságban leírtakat, már külön-külön taglalta a teljes magyar sajtó, ezért azt gondoljuk, médiatörvény ide vagy oda, a Fidesz nem perelhet be mindenkit, aki lerántja a leplet róluk.  kocsis máté reagálása a TEK-kel kapcsolatosan felesleges, mert a rendvédelmi szervek meg tudják védeni az állampolgárokat, a cikk pont arról szól, hogy a rendvédelmi szerveket nem védi meg senki a kormánytól   Végezetül figyelmükbe ajánljuk ezt a Petőfi idézetet:  "Voltak fejedelmek, Akiknek emlékoszlopot emeltek, Magast és fényeset, Mely hirdeté nagyságukat, Mely hirdeté jóságukat. És hol van az oszlop?... elesett! El kellett esnie, Mert hazugsággal volt tele. Az idő igaz, S eldönti, ami nem az."  
    Kiadó: SOCIETAS - Baloldali Ifjúsági Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.