OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 1. csütörtök
Ismertető


2012. november 16., péntek 20:44

A Mécses Szeretetszolgálat Magyar Börtönpasztorációs Társaság közleménye
    Budapest, 2012. november 16., péntek (OS) - Több hónapos aprólékos előkészítő munka után 2012. november 15-én megszületett a Mécses Szeretetszolgálat Magyar Börtönpasztorációs Társaság, valamint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága közötti együttműködési megállapodás.

    Több hónapos aprólékos előkészítő munka után 2012. november 15-én megszületett a Mécses Szeretetszolgálat Magyar Börtönpasztorációs Társaság, valamint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága közötti együttműködési megállapodás. A szerződést Csóti András Országos Parancsnok, Jamrik András Attila a Mécses Szeretetszolgálat ügyvezető elnöke valamint Dr. Bányai Miklós a Mécses Alapítvány kuratóriumának vezetője írta alá. A Magyar Katolikus Egyházhoz közeli Mécses Szeretetszolgálat immár 21 éve végzi börtönpasztorációs tevékenységét a hazai büntetés-végrehajtási intézetek falain belül és kívül egyaránt. Hitoktatással, egyéni lelkigondozással, egyéb hitéleti tevékenységgel, levelező szolgálat működtetésével és utógondozással igyekszik a fogvatartottak életét megváltoztatni, hogy szabadulásuk után hasznos polgáraivá váljanak társadalmunknak.  A most létrejött együttműködési megállapodás további új lehetőségeket tár fel az együttműködő feleknek.  Bővebb információ a Társaság honlapján olvasható, mely a www.mecses.info oldalon érhető el.
    Kiadó: Mécses Szeretetszolgálat Magyar Börtönpasztorációs Társaság

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.