OS Országos Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető


2012. november 21., szerda 21:30

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2012. november 21., szerda (OS) - Újabb bank – most a K&H Bank - kölcsönszerződései teljes semmiségének kimondása érdekében érkeztettek keresetet a Fővárosi Törvényszékre. Emlékeztetőül ez évben következő kereseteket nyújtották be – jogi képviselőik útján – a Fővárosi Törvényszékre a Devizaadósok Szövetsége (DÉSZ)szervezésében és nevében.

    Pertársaságok keresetei a Fővárosi Törvényszékre: (1) 2012.05.03 DÉSZ-I. AXA Pertársaság Szerződés; Jogi képviselő: Dr. Bense László Erik ügyvéd (2) 2012.06.01 DÉSZ-II. AXA Pertársaság;  Jogi képviselő: Dr. Bense László Erik ügyvéd  (3) 2012.06.18 DÉSZ-III. AXA Pertársaság; Jogi képviselő: Dr. Bense László Erik ügyvéd   (4) 2012.06.18 DÉSZ-I. ERSTE Pertársaság; Jogi képviselő: Dr. Bense László Erik ügyvéd   (5) 2012 07.04 DÉSZ-I. OTP Pertársaság;  Jogi képviselő: Dr. Madari Tibor ügyvéd   (6) 2012.11.20. A DÉSZ-I. K&H Pertársaság;   Jogi képviselő: Dr. Kende Péter ügyvéd  Közérdekű keresetek a Fővárosi Törvényszékre (1) 2012.06.03. A DÉSZ Első Közérdekű Keresete az UniCredit Bank kölcsönszerződései ellen a DÉSZ nevében Dr. Kende Péter ügyvéd. (2) 2012.10.25. A DÉSZ Második Közérdekű keresete az OTP Bank kölcsönszerződései ellen a DÉSZ nevében Dr. Kende Péter ügyvéd. Isten malmai – ha lassan is de - őrölnek. Mind az első pertársasági kereset, mind pedig az első közérdekű kereset tárgyalása már 2013. Márciusára ki van tűzve. Felhívjuk a devizaadósok figyelmét, hogy további pertársaságok szervezése is folyik. Továbbiak: www.devizaados.eu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.