OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2012. december 2., vasárnap 23:34

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2012. december 2., vasárnap (OS) - DÉSZ Egyéni Perek Ügyvédsége: A  DÉSZ már egy tucat pertársaságoz szervezett meg tagjai soraiból, ezzel mintegy kétszáz kölcsönszerződés került bíróság előtt megtámadásra, a perérték pedig meghaladja a fél milliárd forintot. A DÉSZ Vezetése 2012.12.01-én döntött, hogy a pertársaságokba szervezett tagjain túlmenően további 1300 csatlakozott tagjának is megnyitja az utat az egyéni perekre. A DÉSZ Ügyvédi Tanácsa mellett (akik a pertársaságok ügyeit viszik) megkezdte a DÉSZ Egyéni Perek Ügyvédsége megszervezését.

    Ügyvédi regisztráció: http://www.devizaados.eu/index.php/ugyvedi-regiszter .Elsőként a Pesti Ügyvéd szaklapban adott fel a szövetség hirdetést, még Novemberben, melynek eredményeként már gyülekeznek az egyéni devizaadós pereket felvállaló ügyvédek. Ezúton is minden érintett tudomására hozza, hogy a Devizaadósok Szövetsége egyaránt várja mind a perképes devizaadósok, mind pedig az ilyen ügyekben más ismereteket szerzett ügyvédek és ügyvédi irodák jelentkezését annak érdekében, hogy a deviza-elszámolású kölcsönszerződések minél nagyobb számban bíróság előtti megtámadásra kerülhessenek. Csatlakozás a szövetséghez: http://www.devizaados.eu/index.php/regisztracio A szövetség vezetésének és a pertársaságokba tömörült pertársaknak mély meggyőződése az, hogy a devizaadós probléma megoldására a bíróságokon keresztül vezet az egyenes út.
Továbbiak: www.devizaados.eu

    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.