OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2012. december 29., szombat 11:35

A Mécses Szeretetszolgálat Magyar Börtönpasztorációs Társaság közleménye
    Budapest, 2012. december 29., szombat (OS) -

    Sikeresen lezárult a Mécses Szeretetszolgálat Magyar Börtönpasztorációs Társaság által szervezett karácsonyi csomagküldési akció.
A Társaság kisebb megszakításokkal idén 21-ik éve hirdetette meg   akcióját, melynek során az elmúlt két hónapban 15 hazai büntetés-végrehajtási intézetbe tudott karácsonyi csomagokat eljuttatni az ott fogvatartott elítéltek számára.
A Mécses Szeretetszolgálat hálás szívvel köszöni minden jóérzésű polgárnak áldozatos hozzájárulását, akik a börtönökben élő embertestvéreinknek a Karácsonyát csomagjaikkal, támogatásukkal szebbé tették. Olyan ünneppé, amelyben fogvatartott testvéreink megérezhették a tevékeny szeretet örömét, jelentőségét. Olyan ünneppé, mely Krisztus önzetlen, személyválogatás nélküli szeretetét sugározza feléjük!

Vác, 2012. december 29.

Jamrik András Attila
ügyvezető elnök

    Kiadó: Mécses Szeretetszolgálat Magyar Börtönpasztorációs Társaság

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.