OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2013. január 13., vasárnap 12:15

A(z) Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. január 13., vasárnap (OS) - Az alkotmánybírák mérlege megbillent, és a jog evolúciós fejlődésének feltörekvő oldalágát, a liberális vonalat erősítették döntésüknél. Többségi szavazatukkal ugyanis jogellenesnek mondták ki a közmunkával és a hajléktalanokkal kapcsolatos törvényt, melynek eredménye rendezetlenséget és káoszt teremt a többségi társadalom kárára. A határozat szembe megy a magyar társadalom évezredes elvárásaival, szokásaival és törekvéseivel.

    A földi létezés veszélyes üzem, ezért a társadalmi fejlődés elsőként az életet védi, legyen az bármilyen, aminek eredményeként a figyelem ma már állatokra és növényekre is kiterjed. A jelenlegi gazdasági és hitelválság következménye, hogy képzett emberek sokasága is elveszíti a munkahelyét, ezért közpénzből közmunkát és fedelet biztosítanak a rászorultak mind’ nagyobb részének a szolidaritás jegyében. A rendezett körülményekből kiszorultak egy része a túlélés sajátos lehetőségei között emberhez méltatlan helyzeteket talál, melyek igen gyorsan okozzák a vesztüket, miközben a környezetükben élő többséget veszélyeztetik. Ők azok, akik a relatív szabadságjogaikhoz és a törvényeken kívüli helyzetükhöz ragaszkodnak, miközben minden szükségletüket az utcán, aluljárókban, kapualjakban végzik. A normális körülményekből kikerülők elhanyagoltsága legyengülést, fertőzésre való hajlamot eredményez, ami a véletlen közösségeik révén gyorsan átterjed az amúgy is veszélyeztetettekre, és így a lakosság egészére.
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.