OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2013. február 5., kedd 12:38

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2013. február 5., kedd (OS) - Hazafi az, aki a hazáját mindig megvédi

    A baloldal Magyarországot lejárató tavalyi hadjáratai után kevesen gondolták, hogy a nemzeti érdekek elárulásában lehet még mélyebbre is süllyedni. Bajnai Gordonnak sikerült: a kertek alatt Brüsszelbe utazott, hogy az Európai Unió és Magyarország számára az egyik legnehezebb költségvetési tárgyalás közepette az ottani tisztviselőkhöz dörgölőzzön és ország-világ előtt "cikinek" nevezze Magyarországot. A magyar embereket, a magyar demokráciát hátba döfve, senki által fel nem hatalmazva, senki által semminek meg nem választva Magyarország következő 7 éves fejlesztési pénzeiről "egyeztetett". Milyen alapon? Kinek a nevében? Miféle politikus az, aki saját hazája érdekeit veszélybe sodorva, annak tárgyalási pozícióját gyengítve képes a kampány érdekei alá rendelni a magyar emberek érdekeit?!  Két hónapja még azt nyilatkozta, ő nem tenne olyan álságos dolgot, hogy az országot vagy a kormányt külföldön támadja. Az a képmutatás és sumákolás, amelyet Bajnai Gordon hozott az elmúlt hetekben a magyar politikába, veszélyesebb Magyarországra, mint a Gyurcsány és a Bajnai-kormány összes eddigi károkozása. Magyarország ebből többet nem kér.

Balla Mihály,
a Fidesz külügyi kabinetének vezetője

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.