OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2013. február 11., hétfő 15:09

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye
    Budapest, 2013. február 11., hétfő (OS) - Magukat rendőr főtisztnek feltüntető személyek olyan oldalakat hoztak létre az egyik jelentős közösségi portálon, melyek a legnagyobb rendőrségi szakszervezet hivatalos arculati elemeit használja.

    Az oldalak úgy tüntetik fel magukat, mintha azok a TMRSZ hivatalos internetes megjelenései lennének. Az oldalak ugyanakkor olyan tartalmat is hordoznak, melyek nem egyeznek meg a TMRSZ álláspontjával és csupán a rendőrségbe vetett közbizalmat rombolják.
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének szilárd meggyőződése, hogy a közfeladatot ellátó tagjai és a rendőrség vezetői a legjobb tudásuk és erkölcsi meggyőződésük szerint teljesítik feladatukat, szolgálják a Hazát.
A TMRSZ hivatalos oldala a: www.tmrsz.hu , a facebookon pedig http://www.facebook.com/Tmrsz.
A TMRSZ a maga részéről mindent megtesz azért, hogy az állományt sértő, bomlasztó tartalmakat a közösségi portál eltávolítsa. A TMRSZ reméli, hogy a hivatalos szervezetek, így a Magyar Rendőrség is megteszi a szükséges lépéseket.
Szima Judit főtitkár


    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.