OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2013. február 16., szombat 19:57

Az MCF Roma Összefogás Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. február 16., szombat (OS) -

    Ezt követően 2012. december 28-án nyílt levélben fordultam Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úrhoz, hogy saját hatáskörben tegye meg a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön végre, hova tűnt a roma felzárkóztatásra szánt 120 milliárd forint.
    A 2013. január 25-én kelt levelében Dr. Láng László főosztályvezető ügyész úr arról tájékoztatott, hogy hivatalból felülvizsgálta a Fővárosi Főügyészség határozatát és azt helyben hagyta. Megállapította, hogy az ügyben nem lehet megállapítani személyre szabott büntetőjogi felelősséget.
    A Legfőbb Ügyészség határozata után Magyarországon már nincs jogorvoslati fórum annak kiderítésére, hogy kiket terhel a felelősség az eltüntetett 120 milliárd forint ügyében. Ezért jogi szakértőinkkel történő egyeztetés után az Európai Unió illetékes szerveihez fordulunk jogorvoslatért az "Európai Unió és Magyarország gazdasági érdekeinek megsértése" miatt.

Budapest, 2013. február 16.
    Ifj. Bogdán János MCF elnökhelyettes

    Kiadó: MCF Roma Összefogás Párt  
                                                
-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.