OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2013. február 20., szerda 13:05

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
    Budapest, 2013. február 20., szerda (OS) - Változás-jelentés a közérdekű kereseteink helyzetét illetően! Amint az érintettek előtt ismeretes - és korábbi híradásainkban megjelent – 2013. március 1-jén készültünk a DÉSZ kontra UNICREDIT Bank, illetve 2013. március.8-án a DÉSZ kontra OTP Bank közérdekű kereseteink első tárgyalásaira a Fővárosi Törvényszéken. A tárgyalások elmaradnak!

    A Fővárosi Törvényszékről két végzés érkezett, miszerint a bíró visszavonja saját korábbi, a tárgyalásokat kitűző végzését, és mindkét pert megszünteti. Természetesen fellebbeztünk. A dokumentumokat, úgymint a végzések és a fellebbezések hivatalos weboldalunkon – miután közérdekűek – közszemlére kitettük. Láthassa minden érintett és érdeklődő. Sokak számára bizonyára riasztó jel, hogy egy legitim devizaadós érdekvédelmi szervezet sem léphet egyből a jog asztalához – mire számíthatnak akkor az egyének, családok, a devizaadósok százezres tömegei? A Devizaadósok Szövetsége érdekvédelmi szervezet, jogi személy, amelynek tagsága – mind a 300 fő rendes tag, mind a 1700 fő pártoló tag – kizárólag devizaadós természetes személyekből áll, és mint ilyen, a devizaadósok érdekeit közérdekű perekben is hitelesen jelenítheti meg, képviselheti. Mindezek ellenére a bíró a végzésekben részben arra hivatkozik, hogy a DÉSZ nem érdek-képviseleti szervezet. Az érdekérvényesítés útján nem állíthatnak meg minket, csupán néhány hónapra visszavetették ügyeinket. Továbbiak: www.devizaados.eu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.