OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2013. március 8., péntek 12:08

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2013. március 8., péntek (OS) - A Nagycsaládosok Országos Egyesülete ezúton kinyilvánítja, hogy támogatja az Alaptörvényben és annak jelenleg az Országgyűlés által elfogadásra váró módosításában foglalt, a család és a házasság védelmére vonatkozó rendelkezéseket, különös tekintettel arra az alkotmányos elvre, amely a családi kapcsolat alapjának a házasságot, illetve a gyermekvállalást tekinti.

    Fontosnak tartjuk, hogy a házasság, a család és a gyermekvállalás továbbra is kiemelt alaptörvényi védelemben részesüljön, hiszen ezek az értékek társadalmunk harmonikus működésének, nemzetünk fennmaradásának alapkövei.

Egyúttal kiállunk amellett, hogy az ezen alapértékekkel kapcsolatos esetleges nézetkülönbségek, eltérő vélemények megvitatása csakis demokratikus párbeszéd útján, békés keretek között, az alkotmányos intézmények zavartalan működését tiszteletben tartva történjen. Ezzel összhangban elutasítjuk az ezzel kapcsolatos véleménynyilvánítás minden olyan formáját, amely a gyülekezési szabadság visszaélésszerű gyakorlásával, mások jogainak szükségtelen korlátozásával, erőszakos nyomásgyakorlás útján igyekszik céljait érvényesíteni.

Budapest, 2013. március 8.

    Kontakt: Tölgyes Eszter (NOE sajtóreferens)
         06/70-318-0207
         tolgyes.eszter@noe.hu

    Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.