OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2013. március 11., hétfő 08:40

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. március 11., hétfő (OS) - A TMRSZ Kongresszusa 2010. szeptember 24-én, majd 2012.december 10-én a szervezet törvényes képviselőjét, annak főtitkárát újbóli megválasztásával felruházta mindazon jogosítványokkal és kötelességévé tette mindazon magatartásokat, amelyekkel a TMRSZ-t nemtelen, a szervezetet kívülről vagy belülről jövő támadásokkal szemben megvédheti, ill. meg kell védje, ezek sorában a nyilvánosság, a legszélesebb, országos nyilvánosság útján is.

    Ennek előrebocsátását követően, most az alábbiakat hozzuk tudomásra:
Szakszervezetünk a legnagyobb magyar taglétszámú a rendvédelem területén, de a rendvédelmi szakszervezeti palettán más szereplők is vannak. Eshetőleg, ellenérdekeltjei a szakszervezetünkben folyó munkának, tevékenységnek. .

Azt viszont kétséget kizáró bizonyossággal állíthatjuk, a szervezetünket belülről támadva, volt munkavállalónk, akit rendkívüli felmondással elbocsátottunk, feljelentett bennünket, amely következtében az alábbi t é n y e k r ő l és az eljárással kapcsolatosan az abban e l j á r ó   s z e r v e k  tevékenységéről, mintegy a mai magyar valóságot leképező helyzetről, másként megfogalmazva. a "közállapotokról" a következő adatok közlésével kívánjuk a legszélesebb nyilvánosságot tájékoztatni:

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.