OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2013. március 11., hétfő 08:41

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2013. március 11., hétfő (OS) -

    - a TMRSZ főtitkára az eljárás első pillanatától igényli a jogállami kereteket, a tisztességes, fair eljárás biztosítását, de ezt eddig nem tudta megkapni,
- fentiek ellenére, töretlenül hisz abban, hogy Magyarország jogállam és bár talán gyerekcipőben járóan az, mégis az Alaptörvény által biztosított alapjogai, amelyek emberi jogi alapvetések, érvényesülni fognak.
- ezen közleményben a TMRSZ Vezetősége a Kongresszus által kapott felhatalmazás alapján a tagsága nevében kinyilatkozza, hogy a maga részéről elítél mindennemű "konkurencia-harcot", amelyet a "rendvédelmi szakszervezeti piac megszerzéséért" folytatnak egyesek, s azokat a magatartásokat is, amelyek ehhez segítő kezet nyújtanak, ha és amennyiben léteznének, volnának ilyen törekvések. Ha ilyenről beszélhetünk, akkor a szakszervezeti munka minőségével szerezzünk tagságot, ne pedig egymás lejáratásával. Az ilyen törekvések csak időlegesen hozhatnak eredményt. sporthasonlattal élve, hosszú távon a néző csak arra a meccsre kíváncsi, ahol jó színvonalú játék folyik.

A történtek vagy mindezek ellenére magas szinten és jó eredménnyel folytattuk és folytatjuk tovább tagjaink érdekképviseletét, érdekvédelmi tevékenységünket.

TMRSZ

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.