OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2013. március 11., hétfő 14:38

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2013. március 11., hétfő (OS) - A KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja az elmúlt napok sorozatos balliberális tüntetései kapcsán, melyeket a hatalmukat és befolyásukat vesztett balliberális és szocialista körök szerveznek, és amelyek mögött véleményünk szerint külföldi pénz és szervezők állnak, a következőkben foglal állást.

    Kiállunk az alkotmányos rend és a jogállamiság mellett és támogatjuk az ezt elősegítő alkotmánymódosítást, amely összhangban áll az Alkotmánybíróság ajánlásaival.
    Tiltakozunk mindenfajta anarchista támadás ellen, amely a törvényes rend felforgatására és a köznyugalom megzavarására irányul. A mai nap, a terrorizmus áldozatainak emléknapja hangsúlyozottan felhívja mindannyiunk figyelmét arra, hogy az anarchista zavargások könnyen terrorcselekményekbe torkolhatnak, veszélyeztetve demokratikus államrendünket.
    Kérjük a diákságot, ne engedjék, hogy követeléseik melletti kiállásaikat baloldali pártok választási céljaikra kihasználják.
    Kérjük a rendvédelmi szerveket, hogy a sorozatos rendzavarásokat higgadtan, de demokratikus jogrendünk teljes szigorával kezeljék.

KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoport
    Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.