OS Országos Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető


2013. március 22., péntek 05:39

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2013. március 22., péntek (OS) - Ellen közlemény: Az "Elbuktak a devizahitelesek az AXA Bank ellen" c. VILÁGGAZDASÁG ONLINE írásra.  Az írás forrása:
http://www.vg.hu/penzugy/hitel/elbuktak-a-devizahitelesek-az-axa-bank-ellen-400030

    A hivatkozott sajtóközlemény tudatosan összemos két ügyet, egyfelől az első - tagjainkból álló - AXA pertársaság sikeres március 4-i tárgyalását – melyről a sajtó széles körben beszámolt – másfelől egy - általunk is ismeretlen - csoport keresetét, melyet a bíróság a hivatkozott közlemény szerint idézés kibocsátása nélkül elutasított.
A DÉSZ közreműködésével és támogatásával – ez idáig négy és most szerveződik az ötödik - létrejött - az AXA Bank szerződéseit bíróság előtt támadó - pertársaságok vonatkozásában következetesen a belga anyabankot pereltük be,  miután a pénzügyi fióktelep nem rendelkezik perbeli jogképességgel.
A fiókteleptől származó hivatkozott sajtóközlemény tudatosan összemos két ügyet, egyfelől az első - tagjainkból álló - AXA pertársaság sikeres március 4-i tárgyalását – melyről a sajtó széles körben beszámolt – másfelől egy - általunk is ismeretlen - csoport keresetét, melyet a bíróság a hivatkozott közlemény szerint idézés kibocsátása nélkül elutasított. A két ügy összemosásából és a fenti ügy egyoldalú tájékoztatásából azt a következtetést, konklúziót lehetett levonni, mintha az AXA pert nyert volna a pertársaságainkkal szemben, amely valótlan állítás! A közlemény alkalmas a devizaadósok megfélemlítésére.Továbbiak: www.devizaados.eu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.