OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2013. március 28., csütörtök 15:49

A Vasasért Egyesület közleménye
    Budapest, 2013. március 28., csütörtök (OS) - A sírból visszahozott pályázat – Építő közösségek a családokért! A tavaly májusban nagy sikerrel véget ért TÁMOP-os pályázatunk óta közel 20 pályázatot írtunk meg kb.2400 munkaórában, melyek sorsa még nem dőlt el. Közöttük volt az Építő közösségek a családokért című TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0320 számú is. Ezt a pályázatot 2012.03.28-án elutasították, az elutasítás alapjául szolgáló értékelést szakmailag méltánytalannak tartottuk, ezért azt megfellebbeztük - sikerrel. Így tavaly december 4-én kedvező döntés született – és idén február 21-én aláírtuk a támogatási szerződést.

    A projekt 2013 áprilisában indul 29.236.607 forint uniós támogatással, és első nagyrendezvényünk a vasasi egészségnap, ahol többek közt lesz ingyenes vérnyomás- vércukor- súly, testzsír mérés, testtömeg-index számítás, önkéntesen kitölthető kérdőívek. Ezekre a nap folyamán bármikor lehet jelentkezni. A helyes táplálkozásról, mozgásról, gyógytornáról, stresszhelyzetek kezeléséről az adott téma hiteles szakemberei fognak előadásokat tartani, filmet vetíteni. Közben lehet egészséges ételeket, házi magos kenyeret, mézet, sajtot kóstolni, sőt 5 fő szerencsés résztvevő 20 perc masszírozást is nyer!

A rendezvény a Berze Nagy János Kultúrházban (Pécs-Vasas, Szövetkezet u. 13.) kerül megtartásra, akik további részleteket, illetve a nyitórendezvényünk idejét, helyét is meg szeretnék tudni, azok azt a http://kobeko.hu/ oldalra kattintva megtalálhatják.

DAHN NÓRA projektvezető
BERÉNYI ZOLTÁN szakmai vezető  
    Kiadó: VASASÉRT Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.