OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2013. április 24., szerda 08:00

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2013. április 24., szerda (OS) - Bejegyezték az AQUILA Pártot

    Az AQUILA Pártot 2013. március 07-én jogerősen 14981 számon bejegyezték.
Politikai törekvéseink: népképviselet, humánus értékrend megteremtésének elősegítése, az emberi lét méltóságának megőrzése, mely bibliai követelmény. Az országban élő szegények és gazdagok értékeinek integrálása, köztük való közvetítés. Célunk, hogy szellemi megtisztulás és társadalmi igazságosság legyen, és az erkölcsi magatartás szintje növekedjen. Kormányzati és politikai döntéshozatali folyamatokban aktívan részt kívánunk venni. Irányultságunk jellege jobbközép, de konzervatívnak tűnhet a katolikus keresztény mivoltunk az isteni törvények betartása miatt (ugyanakkor nem farizeusi és nem ájtatos, valamint nem az Egyház akaratából működik az AQP).

Módszereink: hazánk közvéleményét pozitívan befolyásoló előadások, békés összejövetelek tartása. Tudatossá tesszük a népet (fokozatosan), hogy az elvárások, jogok és követelmények egyensúlyban tartása természetes legyen mindenkinek. Megismertetjük az emberekkel, hogyan lehet hazánkat még élhetőbbé tenni, hogy igazi, univerzális szintű, mégis keresztény szellem, tudatosság domináljon. Országot járunk, beszélgetünk, nyilatkozunk.

A honlapunkon www.aquilapart.hu minden információ megtalálható, a programunk is. E-mail: aquilapart@gmail.com

Közleményt írta : Varga Péterné AQP elnöke

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.