OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 18. hétfő
Ismertető


2013. május 21., kedd 15:22

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. május 21., kedd (OS) - Vona Gábor előadása a Lomonoszov Egyetemen

    A pártelnök szerint nem szabad feladni az országoknak saját történelmét és nemzeti értékeit, csak így lehet Európában gondolkodni. Oroszországnak az lenne a szerepe Vona Gábor szerint, hogy ellensúlyozza az amerikanizálódást. Elmondta, hogy az EU ígéretei csak hazugságok voltak, nagyobb szabadság nem lett, helyette elvették piacainkat, gyárainkat, üzemeinket, a polcokra pedig ócska nyugati termékek kerültek.
    Vona szerint Magyarországnak választania kell majd éveken belül, hogy az EU-val tart, csatlakozik a formálódó Eurázsiai Unióhoz, vagy független próbál maradni.
    Vona Gábor szerint a moszkvai út komoly áttörés, mert az orosz vezetők a Jobbikot partnernek tekintik, ez egyértelművé vált. Elmondták, hogy olvassák a pártról terjengő sajtóhíreket, de mivel ismerik a sajtó működését, nem ez alapján viszonyulnak hozzá. A lényeg számukra az, hogy a párt milyen külpolitikát folytat, a belpolitikánkba pedig nem avatkoznak bele. "Egyet megint léptünk előre " – írja a Jobbik elnöke.
    Jobbik Magyarországért Mozgalom
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.