OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 24. szombat
Ismertető


2013. május 28., kedd 14:47

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) közleménye
    Budapest, 2013. május 28., kedd (OS) - Az Aranytollas Újságírók Társasága Kerényi Imre távozását sürgetve közleményben tiltakozik a miniszterelnöki biztos botrányos megnyilatkozásai ellen.

    Az Aranytollas Újságírók Társasága megengedhetetlennek tartja Kerényi Imre V. kerületi televízióban elhangzott mondatait. A magyar nyilvánosságban napvilágot látott lehetetlen ötletei – pl.: a Színművészeti Egyetemet tegyék át a Nemzeti Színházba –, a színházi életről megfogalmazott zavaros gondolatai, az emberhez nem méltó, rasszista kijelentése ellen tiltakozunk.

Ezúton kérjük, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr mentse fel Kerényi Imrét megbízatása alól, vagy Kerényi Imre önszántából mondjon le és hagyja el a magyar kulturális közéletet!

A kiadmány hiteléül:
László Zsuzsa, az Aranytollas Újságírók Társaságának titkára
    Kiadó: Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.