OS Országos Sajtószolgálat
2020. november 27. péntek
Ismertető


2013. július 6., szombat 21:16

A Szabad Emberek Magyarországért SZEMA közleménye
    Budapest, 2013. július 6., szombat (OS) - A július 6-ai Pride-felvonulás vége után a Nyugati pályaudvarnál 30 rasszista, egyenruhás neonáci megtámadta a SZEMA-Liberális Párt három tagját.

    A rasszisták "cigány buzik!" felkiáltással elkezdték verni a három férfit.  A rendőrség ugyan gyorsan közbeavatkozott, de utána csak az áldozatok adatait vette fel, és a rasszista bűnözőket hagyta elmenni.
    A rendőrségnek és a belügyminiszternek is válaszolnia kell arra a kérdésre, hogy miért nem vették őrizetbe a bűnelkövetőket, vagy miért nem igazoltatták őket. Milyen parancsot kaptak feletteseiktől a rendőrök? Ki fogja a (nem-)tetteikért a felelősséget vállalni?

    Kiadó: Szabad Emberek Magyarországért SZEMA

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.