OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2013. július 23., kedd 14:54

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
    Budapest, 2013. július 23., kedd (OS) - A Devizaadósok Érdekvédelmi  Szövetségének (DÉSZ) kommünikéje az újabb kormányzati "mentőcsomaggal" kapcsolatos tárgyalásokról

    A kizárólag devizahiteles és devizaadós tagokból álló – bíróság által bejegyzett – legitim érdekvédelmi szervezetünk csatlakozott és rendes tagjai nevében tiltakozunk, hogy a politikai pártok illetve a kormányzat "patyomkin", ál devizaadós és devizahiteles "civil" szervezetekkel egyezkednek a devizahitelesek és devizaadósok ügyében. Az ilyen egyezségeket nem ismerjük el, azokat bojkottáljuk. Krónikus hazudozókkal, tolvajokkal, terrorista bankárokkal nem tárgyalunk. Velük a bíróságokon van dolgunk. Kérjük a valódi devizahiteles és devizaadós tagokból álló egyesületeket és mozgalmakat, valós szakértői fogyasztóvédelmi szervezeteket, hogy csatlakozzanak közleményünkhöz, ne tűrjük hogy helyettünk és nevünkben fogadatlan prókátorok mutyizzanak és pártpolitikai érdekek mentén ránk terhelő látszatot keltsenek a közvéleményben.
Továbbiak: www.devizaados.eu  Budapest, 2013-07-23 Tilk László Géza DÉSZ elnök

    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.