OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 3. hétfő
Ismertető


2013. július 23., kedd 16:37

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2013. július 23., kedd (OS) - A Belügyminisztérium és Vámosszabadi község közös közleménye

    Ideiglenes lesz a vámosszabadi menekülttábor

Vámosszabadi település vezetősége és lakossága átérzi a Magyarországra nehezedő migrációs nyomás okozta problémákat. Tudomásul veszi, hogy a menedékkérők létszámának emelkedése új befogadó állomások nyitását teszi szükségessé. Vámosszabadi hozzájárul ahhoz, hogy a település külterületén található volt munkásszálló épületében - elsősorban családok elhelyezésére alkalmas - befogadó állomás létesüljön és ideiglenesen működjön. A Belügyminisztérium és Vámosszabadi képviselői 2014 márciusában újra áttekintik a migrációs helyzetet és ennek függvényében döntenek a létesítmény esetleges bezárásáról és az ingatlan önkormányzati hasznosításáról.
A Belügyminisztérium a befogadó állomás működése kapcsán minden segítséget megad a község számára a községben élők objektív és szubjektív biztonságérzetének megőrzése érdekében, beleértve a települési térfigyelő kamerarendszer kiépítését és megfelelő rendőri jelenlétet.

Budapest, 2013. július 23.
Belügyminisztérium Sajtófőosztály

    Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.