OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2013. augusztus 8., csütörtök 17:23

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2013. augusztus 8., csütörtök (OS) - Állásfoglalás: a Civil Összefogás Fórum (CÖF) megjelenéséről a devizahitelesek/devizaadósok érdekeinek képviseletére nézve.

    Mi, a Devizaadósok Szövetsége Elnöksége a devizahitelesek/devizaadósok jogi személyiségű egyesületbe tömörült rendes tagjai (400 fő), akik jelenleg 15 pertársaságba szerveződtek, és kereseteket nyújtottak be a bíróságokra, illetve a hozzánk csatlakozott pártoló tagok (2500 fő) nevében ez úton is közzé tesszük, hogy a Civil Összefogás Fórumhoz (CÖF) semmi közünk. A nevezettek "képviselői" számára meghatalmazást, megbízást nem adtunk. Meglátásunk szerint megbízás nélküli ügyvitelt látnak el, magyarul – többekkel együtt – fogadatlan prókátorként lépnek fel helyettünk s nevünkben, mely kapcsán felmerülhet a megtévesztés, a csalás gyanúja. Egyben felhívjuk a sorstársak figyelmét arra, hogy nagyon nem mindegy sorsunkra nézve az, hogy bíró mondja ki a törvény erejével, mennyivel tartozunk, mit kell még kifizetnünk, avagy politikai mutyik következtében az ellenérdekű felek akarata érvényesül, ahogy eddig. Céljaink továbbra is címszavakban: Felfüggesztés / Moratórium! Elszámolás / Újraszámolás! Kártérítés / Büntető eljárás! Mindezek pedig bíróságok útján az EU jogrend szerint. A DÉSZ Elnöksége nevében Tilk László Géza elnök. Továbbiak: www.devizaados.eu

    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.