OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2013. augusztus 9., péntek 16:31

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2013. augusztus 9., péntek (OS) - Adós maradt az egyenes válaszokkal Szabó György

    Méltányoljuk a Sanoma Media Budapest Zrt. reakcióját, ám a kérdéseink címzettje egy személyben Szabó György vezérigazgató volt, aki továbbra is adós maradt az egyenes válaszokkal a feltett kérdésekre. Méltányoljuk, hogy a több tucat magyar magazint kiadó és internetes portált működtető Sanoma fontosnak tartja a "politikai szereplőktől való távolságtartás" elvét, de akkor hogyan fordulhat elő, hogy olyan személy ül a vezérigazgatói székben, aki a hírek szerint nyíltan kormányellenes, torzított híradásra buzdítja a magyar médiapiac többi szereplőjét? Valótlan Szabó György azon kijelentése, miszerint a Sanoma termékek alkalmatlanok arra, hogy azokban politikailag elfogult tartalmak jelenjenek meg, hiszen számos termékükben rendszeres a szórakoztató, könnyed stílusú politikai tartalom, például a hír24.hu, vagy a Startlapok. Ameddig Szabó György nem cáfolja egyértelműen azt a  hírt, hogy kormányellenes  összefogásra buzdította a magyar médiapiac egyes szereplőit, a Sanoma által kiadott nyomtatott és elektronikus magazinoktól az emberek a legcsekélyebb mértékben sem várhatják az objektív tájékoztatást, hiszen ezek a termékek, olyan ember kezében vannak, aki a bukott baloldal egyik legelkötelezettebb szolgája.

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője

    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.