OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2013. szeptember 4., szerda 08:28

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2013. szeptember 4., szerda (OS) - AQUILA Párt tiltakozása Szíria tervezett bombázása miatt

    Országunk akkor teszi jól, ha továbbra is bölcsen távol marad ettől az álságos ügytől. Az hogy ki, kit támadott meg, még nem világos. Nem egyértelmű, hogy kik vetettek be mérges gázt. Arra már volt példa, hogy az USA vezetésével más országok ellen (pl. iraki háború) bombatámadást követtek el, majd az derült ki, hogy csak az indító ok nem volt egyértelmű, és vélt okok miatt tettek tönkre területeket, rémisztették halálra a helyi lakosságot.

Az AQP szerint  agressziónak minősül az, ha más országot bármi okkal is megbombáznak. Lásd volt Jugoszláviában mekkora kár lett. Miért kell állandóan a világot (világ)háborús helyzetbe sodorni?!   Megnyugvással tölt el bennünket, hogy országok sorra nem állnak melléjük – ne is tegyék!

Véleményünk szerint: Az USA vélhetően presztízsnövelés, gazdaságának felpörgetése stb. miatt akarna támadni, miközben nem tudjuk, hogy mi a valóság, mi történt Szíriában, esetleg milyen provokáció történt, ki tette. Az USA nem a világ igazságtevője, az ENSZ sincs mellette, meg kellene maradnia saját berkein belül. Mi lenne, ha mindenki így oldaná meg a belső gazdasági nehézségeit, a munkanélküliséget?

Az ellen is tiltakozunk, hogy bárki bárhol a civil lakosságot pusztítsa, gyermekeket öljön. Senkinek sem szabad, senkinek nincs joga az embertársában kárt tenni.

Békét akarunk a Földön!

AQUILA Párt Varga Péterné elnök

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.