OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2013. szeptember 26., csütörtök 12:35

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. szeptember 26., csütörtök (OS) - Munkahelyteremtés összefogással, a környezetterhelés csökkentése jegyében

    Korszerű környezetkímélő technológiával átépített mosodát adott át Horváth Attila Imre, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára 2013. szeptember 26-án, Kaposvárott.

A Kaposi Mór Oktató Kórház területén létesült korszerű üzem nagy kapacitással képes a megyeszékhely és vonzáskörzete egészségügyi és turisztikai intézményeinek mosodai ellátására, új munkahelyeket teremtve 40 fő tartós megélhetését biztosítja a hátrányos helyzetű kistérségben.

A több mint 350 millió forintos beruházás egy magánberuházó és a helyi kórház összefogásával, részben önerőből, részben munkahelyteremtő pályázati támogatással valósult meg. A szakpolitikus megerősítette, hogy ez a példaértékű fejlesztés egyezik azzal a törekvéssel, ami a Kormány programjában kiemelt helyen szerepel: a gazdaság élénkítése, az energiahatékonyság növelése a vállalkozói és a lakossági szférában.  

    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.