OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2013. október 21., hétfő 15:01

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2013. október 21., hétfő (OS) -

    Az ellenzék furcsán hallgat

Kíváncsiak vagyunk az MSZP és a DK etikai és fegyelmi testületei kezdeményeznek-e bármiféle vizsgálatot a hamisnak bizonyult bajai videó kapcsán, párttagjaik körében. Az ügy mostani állása szerint szocialista pártfunkcionáriusok és DK párttagok lehetnek a durva lejáratási szándék és a bajai választás legitimációjának gyengítése mögött. Az elkövetők egy szocialista parlamenti képviselőt is emlegetnek, az MSZP és a DK pedig furcsán hallgat.
A választások rendjét súlyosan sértő esetekben nincs helye a hallgatásnak és a halogatásnak. A KDNP megerősíti, hogy a bajai videó minden értelemben aláássa a demokratikus rendet, felveti a különböző választási bűncselekmények gyanúját, ezért minden érintett fél – aki akár megrendelői, akár készítői oldalról az ellenzék részéről belekeveredett – érdekében kell, hogy álljon szerepének sürgős tisztázása. A KDNP kíváncsian várja, hogy a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció siet-e felderíteni az eset körülményeit.

    Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.