OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2013. október 25., péntek 16:54

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. október 25., péntek (OS) - Az ellenzéki tárgyalásokat lezártuk: a polgárokkal kötendő szövetség következik A kormányváltó szövetség pártjainak közös közleménye

    Ez a kormányváltó szövetség erős talapzata lesz 2014 tavaszán annak a széles – a mai bizonytalanokat is magába foglalni képes – választói koalíciónak, amely leváltja Orbán Viktor kártékony kormányát, majd társadalmi támogatottságot biztosít az új kormány munkájához.

A kormányváltó szövetség kibővítésére az abban részt vevő pártok maguk tettek tisztességes és reális javaslatot a nyár folyamán.

Gyurcsány Ferenc ezt a csatlakozási lehetőséget elutasította.

Az MSZP és az Együtt-PM Gyurcsány Ferenc döntését tudomásul vette. Az ellenzéki tárgyalások ezzel befejeződtek, a kormányváltó szövetség pedig kizárólag az Orbán-kormány működésének megalkuvást nem ismerő ellenőrzésére, a kormányzati munka konstruktív bírálatára, illetve az emberek gondjaira adott szakpolitikai megoldások felmutatására fordítja energiáit.

MSZP
Együtt-PM Szövetség


    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.