OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2013. október 26., szombat 16:45

A Junior Chamber Magyarország közleménye
    Budapest, 2013. október 26., szombat (OS) - Magyarországon első alkalommal jelent meg összefoglaló könyv a fiataloknak szóló civil egyesületekről: A jövő vezetői - Szakmai elitszervezetek Magyarországon, 2013 címmel.

    A kezdeményező Junior Chamber Magyarország fontosnak tartja bemutatni, hogy a 18-40 éves, az átlagosnál nyitottabb fiatalok számára milyen szakmai szervezetekben van lehetőség a lakókörnyezetünk, városunk, illetve tágabb értelemben az ország szolgálatára. Ennek megfelelően kereste fel kiadóként a nemzetközi háttérrel és évtizedes hagyománnyal rendelkező civil szervezeteket, amelyek megtalálhatóak a kiadványban:
- AIESEC, Magyar Közgazdászhallgatók Egyesülete
- IAESTE, Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete
- ELSA, Európai Joghallgatók Szövetsége
- Magyar Rezidens Szövetség
- Kairos Society Magyarország
- Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ
- Junior Chamber Magyarország
melyek mindegyikéről kiderül hogyan alakultak itthon és külföldön, milyen tevékenységet végeztek 2013-ban, hol lehet velük kapcsolatba kerülni és kik az aktuális vezetőik.

A kiadvány kereskedelmi forgalomban nem kapható. További információ: https://www.facebook.com/ajovovezetoi2013 és http://juniorchamber.hu
    Kiadó: Junior Chamber Magyarország

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.