OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2013. november 21., csütörtök 10:00

Az Élőlánc Magyarországért közleménye
    Budapest, 2013. november 21., csütörtök (OS) - Dr. Ángyán József független országgyűlési képviselő és szövetségesei – magánemberek és szervezetek – széleskörű társadalmi mozgalmat indítottak el tegnap Budapesten.

    A TESZ tízmillió magyar emberhez szól. Ángyán József a korrupció új szintjéről beszélt, mely ellenünk használja fel az állami intézményeket, kifosztja a magyar társadalmat.  A rendezvény vendége volt Hadházy Ákos, a trafik ügy kirobbantója, és Horváth András, a NAV 1000 milliárdos visszaéléseket nyilvánosságra hozó szakembere is, aki reméli, hogy mások is követik a példájukat, hiszen az élet minden területén hasonlóan elfogadhatatlan folyamatok zajlanak. Fontosnak tartja, hogy az ügy széleskörű támogatottságot élvez, függetlenül attól, hogy ki milyen oldalon áll. Ács Sándorné agrárszakember a legsürgősebb feladatnak a végzetes következményekkel járó  földtörvény megváltoztatását, az állami földek pályázatainak visszavonását elengedhetetlennek tartja, ha meg akarjuk tartani hazánkat.  A különböző rendszerekben elrabolt 1000 milliárdokra, termőföldeinkre a 10 millió magyarnak szüksége van. Nem mondhatunk le gyermekeink jövőjéről! Ezt képviselte az új gazdaszervezet, a Gazdálkodó Családok Egyesületének elnöke Teichel István  is. Az Élőlánc Magyarországért képviseletében Ertsey Attila elnökségi tag arra bíztatja a magyar embereket, hogy vegyék kezükbe saját sorsukat, erősítsék meg közösségeiket, mert elengedhetetlen, hogy az ország ügyeinek intézését tisztességes emberek kezébe tegyük.

    Kiadó: Élőlánc Magyarországért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.