OS Országos Sajtószolgálat
2021. december 4. szombat
Ismertető


2013. november 22., péntek 15:50

A Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. november 22., péntek (OS) - HALLÁSSÉRÜLTEK ÖSSZEFOGÁSA 2013.11.20. Szerdai napon a hallássérültek három egyesülete, vagyis – rövidített nevükön - a HARKE, a HMHE és a NABOKE közös együttműködési megállapodást kötött, Magyar Hallássérültek Egyesületei (MHE) néven. A partnerség aláírására 2013. november 20-án délelőtt a budapesti Aranytíz Kultúrházban került sor.

    H A L L Á S S É R Ü L T E K   Ö S S Z E F O G Á S A  /  2013.11.20. - BUDAPEST A rendszerváltás óta Magyarországon számos egyesület vagy alapítvány jött létre a hallássérültek sokféle problémái megoldásának céljából. Sajnos a sok kis szervezet különállóan tevékenykedve nem tudott hatékony érdekvédelmet kifejteni. Szerdai napon a hallássérültek három egyesülete, vagyis – rövidített nevükön - a HARKE, a HMHE és a NABOKE közös együttműködési megállapodást kötött, Magyar Hallássérültek Egyesületei (MHE) néven. A partnerség aláírására 2013. november 20-án délelőtt a budapesti Aranytíz Kultúrházban került sor, meghirdetett sajtótájékoztató keretében. Szomorú, hogy a sajtó, média részéről senki nem jött el, pedig ez az esemény különleges történelmi fontosságú és jövőbe mutató a több százezer magyar hallássérült és hozzátartozóik, barátaik számára. Az eseményről, az együttműködésről fotók, egyre bővülő információk találhatók az együttműködés honlapján: http://www.hallasserultek.hu/mhe.html
    Kiadó: Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.