OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2013. december 2., hétfő 12:01

A Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2013. december 2., hétfő (OS) - Újra eljött Advent, a várakozás szép ünnepe. Nagyszerű alkalom újra emlékeztetni a Változó Világ Mozgalom egy kezdeményezésére.

    Mindenkit várunk. Minden új ember megszületése csoda.

Minden ember életében a legszebb várakozás saját gyermekének várása. Nagyszerű és fontos lenne ezt szakrális élménnyé nemesíteni.

Az, hogy ennek forgatókönyve kövesse-e az Adventét, avagy másmilyent célszerű kialakítani, legyen mindenki szuverén döntése. Az idő bizonyára népszerűvé teszi a legszebb példákat. Inkább a javaslat megértése érdekében rajzolunk le egy példát: amikor a pár megtudja, hogy szerelmükből élet fogant, hogy tehát szülők lesznek, szereznek egy adventi koszorút, és meggyújtják rajta az első gyertyát. A másodikat akkor, amikor lelkükkel vagy az orvostudomány eszközeinek segítségével először meglátják a magzat kontúrjait. A harmadik gyertyát akkor kellene meggyújtani, amikor meghallják a jövevény szívverését, a negyediket, amikor az megmozdul anyja szíve alatt.

Ez a bensőséges személyes várakozás nem csak ünnep, örömteli ünnep lenne, hanem egy újfajta részvétel a teremtésben. Új, kompetensebb, ezért boldogabb emberek teremtésében, egy új, boldogabb világ számára.

Várd örömmel a Te Fiadat! Az Ember Fiát! Az új Emberhit jegyében.

Békés, örömteli ünnepeket kívánunk mindenkinek!

www.valtozovilag.hu/felhivas.htm

    Kiadó: Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.