OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2013. december 22., vasárnap 02:39

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. december 22., vasárnap (OS) - AQUILA Párt Karácsonyi közleménye

    Karácsony jegyében szeretnék egy Ramakrisna mondást átadni: "Ne beszéljetek a testvéri szeretetről! Szeressetek! Ne nyilatkozzatok a tanokról és a vallásokról. Csak egy vallás van. A folyamok mind az óceánba ömlenek. Menjenek, és hadd menjenek a többiek is. A nagy víz kiömlik, kitépi magát medréből és ömlik a korok, a fajok, a különböző lelkek törvénye szerint. A meder más, a víz ugyanaz – ömöljetek az óceánba." Ez az óceán az a végtelen Isten, aki lejött közénk Jézus Krisztusként, mert felrázni, a jó célért egységbe tömöríteni és hazavinni akarná az egész emberiséget.
Mit is hozzon ez a szép ünnep? Csilingelő, giccses fákat, torzan táncoló télapókat? Nem! Ennek a szép ünnepnek a lelkek békéjét, a megújulás fényét, az odahallgatást, a közös és nem megosztó szeretetet kellene bevinni az agyakba, a lelkekbe.
A Karácsony a mi örök újjászületésünk ideje is. Itt a kezdete annak, hogy hazánkban ismét uralkodjon az egymás tisztelete, az önzetlenség, az egymásra figyelés és a kötelező szeretet. Míg ez nem lesz, addig nincs remény arra, hogy ez az ország (és a világ) összeszedje magát, és az lehessen a földi lét, aminek Isten szánta.

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.