OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2013. december 31., kedd 09:16

A Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2013. december 31., kedd (OS) - A Változó Világ Mozgalom hiszi, és kívánja mindenkinek, hogy 2014-ben jobb legyen a nagy közös változó világ, és hogy erősebb, egészségesebb, boldogabb legyen ki-ki csodás önnön világa!

    Hisszük, hogy jobb lehet, jobbá tehetjük a világot annak ellenére, hogy évtizedek óta nem kellett ennyi veszéllyel számolni, ennyire borúsan ítélni esélyeinket. Egy sor földi és civilizációs veszély fokozódik. Gondoljunk a haldokló világóceánra, Fukusimára, bűnös tétlenségünkre a természeti katasztrófák kezelésében.

Ennél is nagyobb veszély a pénzuralom, amely reménytelen adósszolgaságba taszította nem csak az emberek, de az államok többségét is. Közben folytatódik az emberi közösség töredezése, atomizálódása, faji, nemzeti, sőt családi szinten. Ez szétrobbantott egy sor államszövetséget, és folytatja a darabok darabolását, de jön Skócia, Wales, Katalónia, Baszkföld, Korzika, Bretagne kiválása. Sokan az EU és az euró szétrobbantását vizionálják. A népek táborokra, ezek frakciókra, emezek klikkekre, a családok szinglikre bomlanak.

Közben Nagytestvérek és Keresztapák mindenkiről mindent tudnak. De ez a tudás és ez a hatalom soha nem fogja legyőzni az egyszerű értelmes emberek tudását és hatalmát! És ha ezek az egyszerű értelmes emberek összefognak, felülkerekednek minden veszélyen, minden emberellenes mesterkedésen.

Ezért a Változó Világ Mozgalom hirdeti: A te tudásod a te hatalmad! És ezért jelszava: Tudás, közösség, öröm!

Jobb, boldogabb 2014-et kívánunk!

www.valtozovilag.hu/felhivas.htm

    Kiadó: Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.