OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2014. január 18., szombat 16:19

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. január 18., szombat (OS) -

    DK: A Fidesz kiröhögteti magát Ócsa kapcsán


Megrendítően primitív, ócska, szinte vicces próbálkozás, ahogy a Fidesz az elbukott ócsai projekt kapcsán is Gyurcsány Ferencre mutogat. Természetesen, tudjuk, hogy az enyhe télért is a DK elnöke a felelős, mint ahogy azért is, ha Zlatan Ibrahimovic nem veszi Orbánt emberszámba a FIFA-díjátadón. Az azonban szánalmas, hogy egy brutális négyzetméteráron, a senki földjén felhúzott lakótelep kihasználatlansága miatt is őt hibáztassák.


Ócsán azért épített lakásokat az Orbán-kormány 2012-ben, három évvel a Gyurcsány-kabinet után, mert a devizahitelesek nem tudják a törlesztést fizetni. Igaz, nem néhány lakásnyian, hanem több százezren, de ez nem számított. Pedig a devizahitelek elszabadulásáért Orbán és maffiakormánya a felelős, amikor rossz mondataikkal és felelőtlen gazdaságpolitikájukkal tönkre tették a forintot. Ráadásul az ócsai Orbán-szimbólumot, amelynek felépítéséből nyilván jutott megint a haveroknak, a jövőben is drága pénzen kell fenntartani - az adófizetőknek.


A Demokratikus Koalíció egyúttal ismét emlékeztet arra, hogy a devizahitelezést az első Orbán-kormány szabadította az országra Járai Zsigmond pénzügyminisztersége idején.


A DK megérti, ha Orbán Viktor retteg Gyurcsány Ferenctől, de legalább ne röhögtessék ki magukat ötpercenként.


Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció
    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.