OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. február 16., vasárnap 08:59

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2014. február 16., vasárnap (OS) - Közöljük a tisztelt Választópolgárokkal, hogy nyugodtan aláírhatnak nekünk és szavazhatnak ránk, mert mi nem a szokásos pártműködés alapján vagyunk.

    Közöljük:

- Az AQUILA Pártból senki sem veszi fel a jelöltenként kapható 1 millió Ft-ot!

- Az AQP nem megélhetési és nem biznisz párt!

- Ha az országos lista meglesz, akkor a pártnak adandó kampánytámogatásnak is csak mintegy felét kívánjuk elkölteni – azt is többnyire reklámra, sajtóra, hogy az emberek halljanak rólunk – a többit visszaküldjük. AQUILA Egyesületként is 13 évig ingyen dolgoztunk a szegényekért.

- Mi soha nem hazudtunk, ezentúl sem fogunk, mert Istennek 15 éve fogadalmat tett katolikusok, világi harmad rendi szerzetesek vagyunk! Mi Isten akaratát cselekedjük!

- Nincs köztünk olyan, aki 20 éven belül más párt tagja volt.

- Az AQP-t senki nem pénzeli, senki földi személy nem támogat sehonnan sem minket.

- Az AQP programja (70 oldal) 2012 novembere óta – közel másfél éve – olvasható a www.aquilapart.hu honlapon! Akiknek 2 hónapja van programja, abból is kb. 13 tételből 8 megegyezik a miénkkel, nem gondolnánk, hogy a véletlen műve, mert világos, hogy ki volt előbb, kinek vannak önálló, kivitelezhető, megújító javaslatai: nekünk!

- A mi programunk megvalósítható és nem tartalmaz megszorítást sem. Bármikor számon kérhető rajtunk, ha Önök adnak nekünk lehetőséget a megvalósítására.

Kérjük, aláírásukkal adjanak esélyt arra, hogy indulhassunk.
Felelősségteljes szavazást kívánunk!

Varga Péterné elnök
    
    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.