2024. április 20. szombat

2014. február 16., vasárnap 08:59

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2014. február 16., vasárnap (OS) - Közöljük a tisztelt Választópolgárokkal, hogy nyugodtan aláírhatnak nekünk és szavazhatnak ránk, mert mi nem a szokásos pártműködés alapján vagyunk.

Közöljük:

- Az AQUILA Pártból senki sem veszi fel a jelöltenként kapható 1 millió Ft-ot!

- Az AQP nem megélhetési és nem biznisz párt!

- Ha az országos lista meglesz, akkor a pártnak adandó kampánytámogatásnak is csak mintegy felét kívánjuk elkölteni – azt is többnyire reklámra, sajtóra, hogy az emberek halljanak rólunk – a többit visszaküldjük. AQUILA Egyesületként is 13 évig ingyen dolgoztunk a szegényekért.

- Mi soha nem hazudtunk, ezentúl sem fogunk, mert Istennek 15 éve fogadalmat tett katolikusok, világi harmad rendi szerzetesek vagyunk! Mi Isten akaratát cselekedjük!

- Nincs köztünk olyan, aki 20 éven belül más párt tagja volt.

- Az AQP-t senki nem pénzeli, senki földi személy nem támogat sehonnan sem minket.

- Az AQP programja (70 oldal) 2012 novembere óta – közel másfél éve – olvasható a www.aquilapart.hu honlapon! Akiknek 2 hónapja van programja, abból is kb. 13 tételből 8 megegyezik a miénkkel, nem gondolnánk, hogy a véletlen műve, mert világos, hogy ki volt előbb, kinek vannak önálló, kivitelezhető, megújító javaslatai: nekünk!

- A mi programunk megvalósítható és nem tartalmaz megszorítást sem. Bármikor számon kérhető rajtunk, ha Önök adnak nekünk lehetőséget a megvalósítására.

Kérjük, aláírásukkal adjanak esélyt arra, hogy indulhassunk.
Felelősségteljes szavazást kívánunk!

Varga Péterné elnök