OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2014. február 19., szerda 08:39

Ángyán József független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2014. február 19., szerda (OS) -

    A Tisztesség és Emberség Szövetsége mozgalom (www.tesz.info) kezdeményezőjeként örömmel adom hírül, hogy a helyi közösségek akaratából, az ő képviseletükben és a TESZ mozgalom támogatásával az Élőlánc Magyarországért (www.elolanc.hu) jelölteket állít az országgyűlési választásokon.  Olyan jelölteket, akik a saját helyi és hivatásrendi közösségük képviseletére, boldogulásának szolgálatára teszik fel az életüket. Akik visszahívhatók, mert nem az országunkat kirabló gazdasági érdekcsoportokat kiszolgáló pártközpontoknak, hanem az őket küldő közösségeknek tartoznak elszámolással. Akik vallják, hogy az ember nem annyit ér, amennyi az összeharácsolt vagyona, hanem – Kodály Zoltán szavaival - annyit, "amennyit embertársainak használni, hazájának szolgálni tud". Akik szerint soha többé nem lehet törvényes az, ami erkölcstelen. Akik arra szövetkeznek, hogy a közösségek államát, annak törvényhozását, intézményeit, a közpénzeket és a nemzet rábízott vagyonát ismét a közjó szolgálatába állítsuk! Nem csak a rossz és a még rosszabb közül lehet választani!  Szeretettel kérem hát kedves mindnyájukat: előbb támogató aláírásukkal majd szavazataikkal is segítsék jelöltjeinket, az Élőlánc listáját, hívjanak erre másokat is, hogy a tisztességes emberekkel összefogva, szövetséget velük kötve, a "világ fölött őrködő Rendbe" kapaszkodva és bízva valóban elkezdődhessen az igazi változás, a családok, a fiatalok, a helyi közösségek örök értékeinkre épülő, emberséges új világa.
    Kiadó: Ángyán József független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.