2024. április 25. csütörtök

2014. március 12., szerda 20:16

A Miskolci Nőknek is Esélyt Alapítvány közleménye
    Budapest, 2014. március 12., szerda (OS) -

A Miskolci Nőknek Is Esélyt Alapítvány Európai Uniós támogatásból a projektet 2013.03.01-el indította Miskolcon és 2014.02.28-án zárta. Folyamatosan nyújtott munkaerő-piaci szolgáltatást, melyet közel 100 fő vett igénybe. Három helyszínen – Alsózsolca, Eger és Miskolc – szervezett Civil, illetve Vállalkozói Fórumokat, melyeken majd 150 fő érdeklődött az igénybe vehető  munkaerő-piaci szolgáltatásokról és támogatásokról. A civil és vállalkozói közös gondolkodást több együttműködési megállapodásban rögzítette. A projekt legfontosabb eredménye a Szolgáltatási – és Szervezetfejlesztési Terv elkészítésén túl, az a Szervezeti és Szolgáltatásnyújtási Minőségirányítási Kézikönyv kidolgozása (a pályázati útmutató és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. elvárásainak megfelelően), melyben meghatározta és leírta a szervezet által nyújtott 13 db munkaerő-piaci szolgáltatás, melyeket előzetes bejelentkezés után bárki ingyen igénybe vehet az Alapítvány irodájában, és egyeztetett külső helyszíneken is.
Az igénybevételhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Telefonon: 06-30-418-25-49 (Matiscsákné Marianna)
E-mailben: minoiesalapitvany@gmail.com

Kérjük, keressék fel honlapunkat: www.minoies.hu és tájékozódjanak ingyenes programjainkról, szolgáltatásainkról!

Várjuk érdeklődésüket és jelentkezésüket: Matiscsákné dr. Lizák Marianna

Kiadó: Miskolci Nőknek is Esélyt Alapítvány