OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető


2014. március 19., szerda 09:28

A Roma Szeretetszolgálat közleménye
    Budapest, 2014. március 19., szerda (OS) - Budapesten megalakult a Roma Szeretetszolgálat

    Segíts,Hogy Segíthessünk - Zhutin Te Shaj Zhutisaras a mottója az újonnan alakult Magyarországon egyedülálló Roma Szeretetszolgálat célkitűzésének.

Célunk segítséget nyújtani minden rászoruló hátrányos helyzetű ember számára származástól, nemzetiségtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül.

A Roma Szeretetszolgálat tevékenységi köre a humanitárius segítségnyújtástól a katasztrófamentésen, a hátrányos helyzetű romák, nagycsaládosok ,hajléktalanok drogfüggők megsegítésén át a fogyatékkal élők rehabilitációs programjáig, számos egyéb humanitárius és fejlesztési szakterületet fog át (rászorulók támogatása, katasztrófa sújtotta személyek támogatása, családsegítés, időskorúak gondozása, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, üdültetés, menekültek támogatása, integrációja

Rostás-Farkas György Attila
elnök
    Kiadó: Roma Szeretetszolgálat

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.