OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2014. április 15., kedd 16:13

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2014. április 15., kedd (OS) - Felcsút milliárdos polgármesterének szekerét tolja a fideszes fővárosi vezetés

    A Fidesz kormány ott folytatja, ahol abbahagyta: Orbán hű barátja, Mészáros Lőrinc, a gázszerelőből lett felcsúti milliárdos újabb közbeszerzést nyert el. A felcsúti polgármester cége 9,5 milliárd forintért csatornázhatja Budapestet.

A négy éve folyó zsákmánypolitizálást a fővárosban is nyíltan gyakorolja a Fidesz. Tarlós Istvánnak válaszolni kell arra, miért a felcsúti vállalkozó nyerte el a főváros szennyvízcsatorna-hálózatának építését! Hogyan lehetséges, hogy fővárosi közpénzekkel is gazdagodik a felcsúti polgármester pénztárcája?

Tarlós István azt is magyarázza meg, hogy a Budapesten adót fizető, korábbi közbeszerzéseken győztes, kiváló minőségű munkát végző fővárosi vállalkozások miért nem tudnak labdába rúgni Felcsút üdvöskéjének cége mellett!

MSZP
fővárosi frakció
    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.