OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. április 18., péntek 15:18

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2014. április 18., péntek (OS) - A Jobbik leadta európai parlamenti ajánlóíveit

    A Jobbik Magyarországért Mozgalom a mai napon leadta a Nemzeti Választási Irodán az európai parlamenti választási induláshoz szükséges ajánlóíveket, mintegy 38 ezer aláírást és jelöltjeinek listáját. A Nemzetek Európájában s nem Európai Egyesült Államokban gondolkodó pártnak az országgyűlési választáshoz képest is könnyebben ment a szükséges 20 ezret jócskán meghaladó aláírások összegyűjtése. A Jobbik most is a magyar emberekkel való közvetlen kapcsolaton alapuló – házról házra járás, standolás – módszert választotta politikai üzeneteinek eljuttatása érdekében.
A Jobbik a jövőben is pozitív, programközpontú kampányt folytat majd, s bízunk a sikeres választási eredményben, hogy szakmailag felkészült jelöltjeink minél nagyobb számban védhessék meg Magyarország nemzeti érdekeit, legyen szó akár a termőföldről, a magyar emberek jogairól és béréről, a bevándorlásról vagy éppenséggel a támogatáspolitikáról.
Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.